Freeski filmy

29.12.2008 15:36

Outdoor Education

Tento film se pojí se značkou oblečení Voleurz. Není to pouze počin pro nás lyžníky, ale vzhledem k tomu, že firma podporuje i boardisty, a to jak letní tak zimní máme co dočinění s multikulturním snímkem. Z filmu doslova srší pohoda a dobrá nálada. Na všech je vidět, že co dělají, dělají opravdu pro zábavu. Navíc je film podpořenej zajímavou hudbou. Z lyžařských tváří se zde objeví například Joe Schuster, Cam Schuster, Matt Margetts nebo Josh Bibby.


 

Threesome

No a na závěr jsem si nechal lahůdku v podobě pár chvilek starého Amplid team videa. Video je stejně jako Outdoor Education dvojdimenziální, takže si tam svoje najdou jak lyžníci tak boardisti. Navíc toto videjko skýta jednu třešničku na dortu, ke které se záhy dostaneme. Už od prvních jibů Brady Perrona je jasné, že se nacházíme v luzích a hájích čistého newschoolu.Na stejnou notu dále hraje Steve SteppAlex Martini. Ona pomyslná třešnička na dortu se objevuje hned záhy a to v podobě profilu Ondry Beneše, který je tak ve videu v elitní freeski společnosti Ondrův part samozřejmě ošéfoval Lukyn.  Cumel se zde ukazuje v nejlepším světle se stylovýma shifty, líbeznou switch 5 nose  a nebo stajlyš  jibingem. Z dalších jezdců se zde mihne například Teddy Berr, Mati Imbert nebo Pako Banguarel. Závěrečná část samozřejmě patří Tomu Wallishovi, kterej to zas pozabíjel jak krávy na jatkách.


 

Summer Freeski Trip

A na úplně definitní závěr nemůžeme opomenout také místní scénu se svým příspěvkem. Parta kolem 59TH kromě videa The Beginning   splodila v létě   dítko SFT, kde se v hlavních rolích představil Jan Balcar, Míra Kalenský, Kuba Steklý, Mário Skálovec, Dominik Brožek a za něžné pohlaví Zuzička Stromková. Kdo filmík eště neviděl měl by to hned napravit. Léto se dát trávit buď zevlingem u moře a nebo tak jako tato parta. Jo a a autor je samozřejmě Dawe Lorenz.


 

Zpět

Vyhledávání

Oficiální stránky Vojkovické mládeže © 2015 Všechna práva vyhrazena.