Zkoumejme Bibli

16.05.2009 20:32

bible21

Na konferenci Česko-Slovenské unie Církve adventistů sedmého dne v Malenovicích a Ostravě byl představen jedinečný několikaletý program Zkoumejme Bibli(Follow the Bible). Jde o čtení a rozjímání jedné kapitoly Bible denně doprovázené společnými setkáními, tematickými výstavami a dalšími doprovodnými akcemi. První kapitolu První knihy Mojžíšovy budou účastníci studovat od neděle 17. května 2009 a poslední část Bible, 22. kapitolu Zjevení Janova, 17. srpna 2012.

Věřím, že si tento program budeme brát vážně a plně se do něho zapojí nejen naše mládež, ale i ostatní mládeže a lidi se sboru. Navíc, když potvrdíte účast a pošlete přihlášku do nakladatelství Advent-Orion, budete si moct objednat velmi výhodně některé bible, např. Bible 21.století pouze za 100 kč!!

Ten z vás, kdo ještě brožurku s hormonogramem studie Bible a pomůckou ke studii nemá, dostane ji na mládeži, a pokud nejste od nás, můžete zdarma zažádat o zaslání na adventorion@adventorion.cz a nebo si stáhnout verzi v pdf (nebarevné a neformátované).

Využijme této příležitosti, a vybídněme ke čtení i svoje kamarády. Bůh nám to požehná!

Zpět

Vyhledávání

Oficiální stránky Vojkovické mládeže © 2015 Všechna práva vyhrazena.