Program - Návsi

07.04.2009 22:46

Dne 4. 4. 2009 jsme měli možnost vystoupit s programem ve sborečku v malé vesničce se jménem Návsí. Tak jako obvykle (když míváme programy) jsme i do tohoto sboru dorazili již ráno. Hezky nás přivítali, našli jsme si volná místa a po chvíli se začínalo. Po dopolední pobožnosti nás zaskočilo, že měli pro naše hladové žaludky připraveno pohoštění – nikoho jsme s tím, že přijedeme již ráno, neinformovali. I tak nám ale prostřeli členové sboru bohatý stůl, za který jsme jim jistě všichni vděčni. Jelikož program začínal až v pět hodin odpoledne, domluvili jsme si s místní mládeží vycházku na druhou hodinu. Ve tři hodiny jsme začali s přípravou a soustředěním se na program. Chvíli před programem jsme se my vystupující sešli a udělali si krátkou modlitební chvilku. A pak jsme již mohli nastoupit a realizovat důvod naší návštěvy.
  Vy, kteří jste byli účastníky programu, víte, že nese název ‘Nový začátek‘. Pojednává o tom, že náš Pán a Spasitel se pro nás již brzy vrátí. Na konci tohoto programu je pobídka pro posluchače, aby si dali své vztahy k Pánu Bohu do pořádku. I já jsem si znovu uvědomil, jak je čas opravdu krátký a jak je nutné, abychom se všichni připravili na setkání s Králem vesmíru.
  Náplň programu je opravdu krásná, ale kdyby nebylo dvou okolností, nebylo by to ono. Děkujeme Robošovi a Erikovi za to, že náš program ozvučili a obsloužili techniku, protože ta byla potřebná během (ozvučení mluvených slov) a zvlášť na konci vystoupení (prezentace). Ale největší dík patří našemu Nebeskému Otci, protože bez jeho požehnání by pozdní sobotní odpoledne vyznělo jen jako hezký kulturní zážitek.

 

Kulášek:)

Zpět

Vyhledávání

Oficiální stránky Vojkovické mládeže © 2015 Všechna práva vyhrazena.