Program mládeže - Nový začátek

11.01.2009 17:21

Nový začátek, tak se jmenuje program mládeže z Vojkovic, který poprvé zazněl odpoledne 10.1.2009 v modlitebně ve Vojkovicích.

Už jste měli někdy touhu uskutečnit program, který by udělal radost nejen vám, ale taky oslovil i mnohé lidi a dal jim naději, jak ve svém životě jít dál?

Dám vám radu, jak si takový program upéct… Pozorně čtěte obsah, jinak všechno úsilí vynecháním byť jen jediné přísady bude marné… Všechno se totiž navzájem doplňuje…
Nevěříte? Věřte!!!

Ingredience:
Úplně na začátku se musí vytvořit nápad, který vznikne v hlavě člověka, který má chuť něco uskutečnit. Ale ještě nemá vyhráno, pokud nemá k realizaci svého plánu další účastníky…Jinak to stále zůstává snem…  

• 1ks organizátor (ostatně organizátorů může být více, pokud se dokážou dohodnout )
• hrst chuti něco vymyslet (od myšlenky to vlastně všechno začíná, jen ji zrealizovat)
• (x) nápadů podle vlastního uvážení (správný organizátor má už představivost)
• 10-20ks mládežníků (podle vlastní potřeby můžeme promíchat různé druhy-chlapci,dívky , musí být samozřejmě svědomití a na zkoušky před vystoupením docházet, musí všichni držet spolu a nezklamat se!!! )
• 1 velké srdce organizátora (bez srdce je všechno marné, jelikož jestli to nebude obsahovat cit a lásku, tak to nebude mít žádný účinek, musíme se vždy řídit srdcem u výběru písniček i mluveného slova, a u toho si taky uvědomit, jak by to zapůsobilo na mě samotného)
• 10-20ks velkých srdcí mládežníků (jejich projev musí být absolutně proveden srdcem, musí zpívat a přednášet s láskou. Koho by bavilo koukat se na unavené až nafoukané tváře, kterým jde akorát o úspěch?! A tím se dostáváme k dalšímu bodu…
• 1 hrnek úsměvu ( to mluví samo o sobě, musíme být příjemní, takže žádné ksichtění a řehtání na celé kolo)
• (x) Modliteb (tahle přísada není omezená, protože podle dnešních nejlepších vědeckých výzkumů bylo dokázáno, že modliteb není nikdy dost, takže se nemusíte bát to tímhle více okořenit, nikdy to nepřeženete!!!)

Teď nám už jen schází:
• 1 místo k nácviku (místo k secvičení programu je nezbytné)
• 1 místo k uskutečnění (nezbytné k realizaci přednesu)
• (x) posluchačů (můžeme pozvat přátelé, rodiny, známé…můžeme udělat pozvánky, avšak osobní pozvání je lepší )
• 1 pytel odvahy přednášet ( jak je všem známo, nervozita stoupááááá)

Podle chuti se můžeme všichni přednášející sladit barvami, abychom k sobě ladili, má to lepší efekt

Před programem je nutné k zaručenému úspěchu, aby se všichni mládežníci ztišili v jedné ničím nerušené místnosti a prostřednictvím modlitby vše vložili do rukou Pána Boha, Všemocného Nebeského Krále a hlavně Přítele, aby si to celé vedl,.. a byl sám osobně přítomen! Ostatně je to přece k Jeho chvále.  
Takže jen tak pro informaci, nezapomeňte, že jde hlavně o to oslavit Pána Boha a představit ho i neobráceným srdcím!!!


Tak to by bylo vše k ingrediencím, jen nezapomeňte dodržovat postup, jinak vám zůstanou oči pro pláč.
A když si s tím nebudete vědět rady, tak nezapomeňte, že žádný problém není tak maličký, aby si ho Pán Bůh nevšiml, a naopak žádný problém není tak velký, aby ho Pán Bůh nedokázal vyřešit!!!!!!!!

A teď zpátky k našemu vystoupení ve Vojkovicích. Jsem také jedna s mládežníků, a pro mne to byl moc krásný zážitek.Sice mne sužovaly obavy, jak to všechno vlastně dopadne, ale nakonec jsem byla mile překvapena.  
Tak jestli se Vám také líbil, tak jsme moc rádi, a jestli jste neměli ještě možnost ho vidět, tak se budeme těšit, až se přijedete na nás podívat při další příležitosti.
Chtěla bych ještě poděkovat naši organizátorce Darle, která všechno vymyslela a taky velký dík našemu skvělému klavíristovi a zpěvákovi Vigoshovi, kytaristovi Dyni, který je nás Boss a učitel zpěvu, holkám Monczi, Wladusz za druhý hlas,dále...Dyni, Suzan, Edith, Maximu velký dík za kvartet, a ještě mládežníkům za přednes mluveného slova-Darla,Gian,Edith,Kuláš,Katty,Max,Suzan,Pishkot,Nikusz. Málem jsem zapomněla zmínit zpěv ve kterém účinkovali Romanius, Esther a další, kteří jsou již zmínění v článku. Velký dík všem, bylo mi ctí s vámi spolupracovat , ale největší dík našemu Tvůrci a Spasiteli Ježíši Kristu!!!

Nikuszka

Zpět

Vyhledávání

Oficiální stránky Vojkovické mládeže © 2015 Všechna práva vyhrazena.